- snij de uien in snippers"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
Voorbereiding swijze in de pan"},{"@type":"HowToStep","text":"4. * Bak de varkenswangetjes langs alle kanten bruin, samen met de versneden uien en kruid met p&z en kruidnoot en rozemarijn."},{"@type":"HowToStep","text":"5. * Strooi over het geheel de bloem en blus met bier, bruine fond en de Balsamico- azijn"},{"@type":"HowToStep","text":"6. * Voeg tijm en laurier toe en laat even stevig doorkoken."},{"@type":"HowToStep","text":"7. * Zet daarna op een zacht vuurtje gedurende één uur"},{"@type":"HowToStep","text":"8. - In de stoompan doet u dit op 20 min.na het afbruinen vlees (dan er de bloem niet bijdoen maar aandikken met maizena-express na het stomen)"},{"@type":"HowToStep","text":"9. Serveer met frieten en mayonaise "},{"@type":"HowToStep","text":"10. Tip : met de wangetjes kan u ook lekkere brochetten maken"}],"recipeYield":"4 "}