Tournedos met pepersaus

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°
  • 2 Laat de peperbolletjes uitlekken. Stoof ze zonder vetstof aan in een steelpannetje. Flambeer met cognac en blus met de kalfsfond.
  • 3 Laat tot de helft inkoken en voeg er de room aan toe. Kruid met pezo.
  • 4 Verhit een klont solo in een pan en leg de tournedos in de pan als de boter licht begint te kleuren. Schroei ze aan beide kanten dicht in 3 minuten. Kruid met pezo.
  • 5 Zet de tournedos nog 3 minuten in de oven voor 'saignant', 6 minuten voor 'à point'
  • 6 en 8 minuten voor 'bien cuit'.
  • 7 Haal ze uit de pan en laat ze nog 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  • 8 Serveer de tournedos met de pepersaus en een frisse salade.
  • 9 Lekker met frietjes.

Tournedos met pepersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept