Sate van gemarineerd varkenshaasje

2
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het varkenshaasje in blokjes en doe ze in een kom. Voeg de tomatenketchup, ketchap, olijfolie en knoflook toe en meng goed door elkaar. Breng op smaak met pezo en laat minstens 1 uur marineren. Steek de blokjes varkenshaas om en om met de partjes ui aan spiesjes. Bak de spiesjes op de barbecue.
  • 2 Serveer met een frisse groene salade met tomaat, vers stokbrood en een tartaarsausje.
  • 3 Tartaarsaus:
  • 4 1/4 L mayonaise, 2 augurken (heel fijngehakt), 1 el peterselie (fijngehakt), 1/2 el bieslook (fijngeknipt), 2 tl citroensap, enkele druppels tabasco, pezo.
  • 5 Doe de mayonaise in een kom en roer er de andere ingredienten onder. Breng op smaak met pezo.

Sate van gemarineerd varkenshaasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept