1 Snid de aardappelen in blokjes. Maak de selderij schoon. Gebruik alleen de harten. Snijd de harten in Hak 1 teen knoflook en de peterselie fijn.
2 Bereid de vulling : meng de Solo met knoflook, peterselie, ei, snufje tijm, rozemarijn, zout & peper.
3 Spreid het vlees uit op een plank en schep de vulling op het vlees. Bestrooi het geheel met olijven en leg er 2 hele tenen knoflook op. Rol het vlees op en sla de uiteinden goed over de vulling. Bind een touwtje om de vleesrol.
4 Leg het vlees op een ovenschaal en druppel er wat olie over. Schuif de schaal in de voorverwarmde oven op 280°C. Keer het vlees regelmatig, zodat het rondom gelijk kleur en gaar wordt. Laat het vlees uitdruippen en gooi het vet weg. Schep het vlees weer op de schaal, schenk er de wijn over en zet de schaal nog 45 min in de oven op 240°C.
5 Bedruppel af en toe met braadvet.
6 Smoor de selderijharten met zout en peper in hete olie in 25 min gaar.