1 Maak de groenten schoon en snij de wortelen en selder in stukjes.
2 Fruit de zilveruitjes en de knoflook in een weinig olie.
3 Doe er de bouillon, wijn, tomatenpuree en laurier bij en breng aan de kook, laat 10 minuten zachtjes sudderen.
4 Kruid het vlees met pezo en bak het in een pan rondom bruin in solo, doe het bij de saus.
5 Bak in dezelfde pan de spekblokjes, doe dit bij het vlees.
6 Schraap de bakresten los met 2 el water en giet ook dit bij het vlees.
7 Stoof de selder en wortelen in een beetje solo, schenk er een beetje water bij en laat 10 minuten koken, doe ook dit bij het vlees en laat alles 3 uur sudderen.
8 Borstel de champignons schoon, snij in stukjes en bak ze in wat solo, voeg ze op het einde bij het vlees.
9 Verwijder de laurier en bind de saus eventueel met maïszetmeel, kruid naar eigen smaak met pezo..1