Rauwe ham uit Bayonne met banaan

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de bananen en rol elke banaan in een plak ham. Bind ze voorzichtig vast met een draadje.
  • 2 Leg de bananen op een ovenschaal en verdeel er vlokjes boter over. Bestrooi ze met peper.
  • 3 Zet de oven 5 minuten op 260°C.
  • 4 Zet de schaal 10-12 minuten in de oven. Let erop dat de ham niet te veel verkleurt.
  • 5 Dien dadelijk op op een warm schaaltje.

Rauwe ham uit Bayonne met banaan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept