Konijn met salie

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal goed in met olijfolie en zet in de oven.
  • 2 Blancheer de aardappelen 5 minuten in lichtgezouten kokend water. Laat uitlekken en snij in gelijke stukjes.
  • 3 Verhit 2el olijfolie en bak de filets rondom bruin. Doe er de aardappelen bij. Bak ze kort aan. Overgiet met het citroensap en de rest van de olijfolie. Bestrooi met de anijszaadjes en de salieblaadjes. Kruid met flink wat peper en zout.
  • 4 Doe alles in de ovenschaal. Dek af en zet 15 min. in de warme oven. Voeg tomaten aan toe en stoof nog 15 minuten. Bedruip geregeld met jus.
  • 5 Serveer met groenten in aparte schotels.
  • 6 Anijs

Konijn met salie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept