Gebakken varkenskoteletje Duke of Berkshire met

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de koteletten op hoog vuur in wat boter. Laat kort aankleuren langs de twee kanten. Bak het vlees dan af in de oven gedurende 12 min. op 120°C. Indien de koteletten in één stuk gebleven zijn, bah het vlees dan af in de oven zoals een varkensgebraad.
  • 2 Zet de aardappelen op in gezouten water, laat ze garen en draai ze door de pase-vite. Meng de puree met wat gekookte melk, olijfolie en wat boter.
  • 3 Meng de peterselie met het paneermeel en het knoflookpoeder.
  • 4 Snijd zeer fijne schijfjes van de aardappel en was grondig alvorens te drogen en te frituren in olie.
  • 5 Haal het vlees uit de oven. Besmeer het met mosterd en dompel het in de chapelure. Laat het onder de grill een korstje krijgen.
  • 6 Breng de bruine fond met de tomatenpuree aan de kook; Haal van het vuur en meng met de graanmosterd.
  • 7 Dresseer het vlees op het bord. Werk af met de aardappelpuree, de chips van aardappel met gekonfijte tomaten en de saus.

Gebakken varkenskoteletje Duke of Berkshire met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept