Roergebakken biefstuk met aardappel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De biefstuk in reepjes snijden. De aardappels in blokjes en de ui in ringen snijden. De olie verhitten en de kruidenpasta even meebakken. De biefstuk, de vissaus, suiker, kokosmelk en de aardappel toevoegen en het geheel 4 minuten omscheppen. Uiringen en pinda's door het vleesgerecht roeren en direct serveren.

Roergebakken biefstuk met aardappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept