Crème brûlée van breydelham

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breydelham mixen tot mousse samen met het scheutje bier.
  • 2 De room toevoegen en afkruiden met peper.
  • 3 De appeltjes vermengen met de fijngesneden munt.
  • 4 Doe een schepje mousse in klein vuurvast potje.
  • 5 Schik daarop de appeltjes en daarbovenop een schijfje belgische brie.
  • 6 Bedek de brie met wat bruine suiker.
  • 7 Laat met de bunzenbrander de suiker carameliseren.

Crème brûlée van breydelham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

AB Start to cook - Aardappelpuree met Breydelham
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tongfilet met breydelham,kaas en tomaat
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketje van zeewolf in Breydelham en zongedroogde
0 min
Bekijk recept
Pakketje van zeewolf
0 min
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept