Zoek
Crème brûlée van breydelham
4
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g breydelham
1 scheutje bier
25 ml room half opgeklopt
1 stukje appel
2 blaadjes munt
50 g belgische brie
bruine suiker
Bereiding
1
Breydelham mixen tot mousse samen met het scheutje bier.
2
De room toevoegen en afkruiden met peper.
3
De appeltjes vermengen met de fijngesneden munt.
4
Doe een schepje mousse in klein vuurvast potje.
5
Schik daarop de appeltjes en daarbovenop een schijfje belgische brie.
6
Bedek de brie met wat bruine suiker.
7
Laat met de bunzenbrander de suiker carameliseren.
Crème brûlée van breydelham is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
AB Start to cook - Aardappelpuree met Breydelham
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tongfilet met breydelham,kaas en tomaat
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketje van zeewolf in Breydelham en zongedroogde
0 min
Bekijk recept
Pakketje van zeewolf
0 min
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept