Gestoofd geitevlees uit Corsica

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dompel de tomaten in kokend water en pel ze. Schep de zaadjes eruit en snijd de tomaten in Verdeel het geitevlees in stukken.
  • 2 Kook de bouillon, ui, knoflook, gehakte peterselie en tomaten 15 minuten in 1 grote pan.
  • 3 Snijd het geitevlees in blokjes van 5 cm en bak ze in de hete reuzel goudbruin. Bestrooi het vlees met bloem en roer dit op hoog vuur grondig door. Voeg dan in 1 keer het groentemengsel, zout & peper toe en zet het deksel op de pan. Laat alles
  • 15 uur zacht stoven.
  • 4 Dien het gerecht op met witte rijst.

Gestoofd geitevlees uit Corsica is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Peperonata Van Rundsvlees Uit Corsica
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Gerookte Kip Uit Corsica
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zanddeegkoekjes Met Kastanjemeel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept