Zoek
Rundstoverij spork
4
160 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg meritus stoofvlees
2 grote uien
1 donkere Leffe
1 el oude graanmosterd
1 el Dijonmosterd
250 g bruine kandijsuiker
kruidenmengeling stoofvlees
boter
peper en zout
Bereiding
1
Braad het stoofvlees aan met de boter.
2
Voeg daar de uien bij en de Leffe.
3
Voeg de oude graanmosterd en Dijonmosterd toe.
4
Doe er de bruine kandijsuiker bij, peper en zout en bind met de kruidenmengeling.
5
Laat enkele uren zachtjes pruttelen in de pot.
6
Serveer met versgesneden frietjes.
Rundstoverij spork is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rundstoverij met suiker
0 min
Bekijk recept
Rundstoverij met pompoen
120 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundstoverij met sinaasappel
Bekijk recept
Rundstoverij met suiker
0 min
Bekijk recept
Stoofvlees
180 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept