Spaghetti met kalfslapjes en champignonsaus

3
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta in kokend water (1l per 100 g) gedurende 10 minuten voor al dente en 11 minuten voor normaal. Giet af, verfris onder koud water en laat uitlekken.
  • 2 Kruid het vlees met zout en peper en bak het in de boter.
  • 3 Bereid intussen de champignonsaus: Snijd de champignons en stoof ze aan in de boter. Voeg dan de demi-glace toe en laat alles koken tot de gewenste dikte. Kruid met peper en zout en werk af met de room.
  • 4 Neem een deel van de saus en warm hierin de pasta op. Meng alles goed, schik de pasta op de borden en leg hierop het vlees. Napeer met de champignonsaus en garneer met de gehakte dragon. Smakelijk!
  • 5 ps een beetje rode porto bij de saus geeft een ietsje pittiger smaak
  • 6 snel klaar en lekker!

Spaghetti met kalfslapjes en champignonsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept