Lamsnavarin

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat in een kookpot met dikke bodem de reuzel smelten. Voeg de kleine ajuinen erbij en laat bruinen.
  • 2 Leg de gebruinde ajuinen op een bord en vervang ze door het vlees. Laat het vlees bakken terwijl je met de houten lepel roert. Voeg er dan de gehakte look bij. Giet het vet af.
  • 3 Bestrooi het vlees met de bloem, meng goed en voeg er dan warm water bij tot op de hoogte van het vlees. Kruid naar behoren met peper en zout en laat koken, terwijl op bodem van de pot geroerd wordt.
  • 4 Voeg er dan de groenten en de gebruinde uitjes bij, laat opnieuw koken, dek de koekjes f en zet hem in de oven. Laat 20 minuten stoven.
  • 5 Voeg er dan de aardappelen bij. Laat nog 20 minuten koken.
  • 6 Leg het vlees in een diepe schotel en schik daarop de aardappelen en de groenten. Bestrooi met gehakte peterselie en dien op.

Lamsnavarin is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsnavarin uit de Maghreb met lentegroentjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsnavarin (2)
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsnavarin volgens Ilse
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsnavarin uit de Maghreb met lentegroentjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsnavarin (2)
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsnavarin volgens Ilse
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept