Zoek
Varkenscurry op Indische wijze
4
70 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
700 g varkensfilet
sap van 1 citroen
1 gesnipperde ui
1 kl loopoeder
arachideolie
1 blik gepelde tomaten 400ml
1 el sterke mosterd
2 el currypoeder
200 ml water
3 el room of kokosmelk
zout en peper
Bereiding
1
Bak in een pan met de arachideolie de in blokjes gesneden varkensfilet aan, samen met de gesnipperde ui.
2
Voeg er het currypoeder aan toe, de in stukjes gesneden gepelde tomaten en straffe mosterd. Meng het geheel.
3
Doe er het water bij, de room en de look. Voeg zout en peper toe naar eigen smaak. Laat gedurende 30 à 40 minuten garen op een laag vuurtje.
4
Voeg het citroensap toe.
5
Controleer of het vlees gaar is en voldoende gekruid. Dien op met aardappelen of rijst.
Varkenscurry op Indische wijze is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenscurry Met Kokos
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenscurry Met Cashewnoten
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept