2 Snij het vlees in dunne reepjes (dat gaat heel gemakkelijk als u het eerst ongeveer 45 minuten in de diepvriezer zet). Doe de reepjes in een kom. Meng 3 eetlepels olijfolie en 1 dl sherry onder de biefstukreepjes. Dek af en zet enkele uren koel weg.
3Voorbereiding :
4 Verhit de wok en doe er 1 eetlepel olie in. Doe er de champignonschijfjes in en laat al roerend bakken, op een hoog vuur. Kruid lichtjes met peper en zout. Voeg na enkele minuten de diepgevroren peultjes toe en laat ze nog ongeveer 3 minuten meebakken.
5 Schep de mengeling uit de pan of wok en hou ze warm. Doe de biefstukreepjes in de pan en laat even bakken aan alle kanten (doe niet te veel vlees tegelijk in de pan).
6 Doe er dan de groentemengeling bij en roer om. Voeg 3 eetlepels chilisaus en een beetje water toe en bind lichtjes met de instantsausbinder.
7 Dien op met rijst of pasta.
Biefstukreepjes met Peultjes en Champignons is een recept van Solo Open Kitchen