Biefstukreepjes met Peultjes en Champignons

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : enkele uren vooraf.
  • 2 Snij het vlees in dunne reepjes (dat gaat heel gemakkelijk als u het eerst ongeveer 45 minuten in de diepvriezer zet). Doe de reepjes in een kom. Meng 3 eetlepels olijfolie en 1 dl sherry onder de biefstukreepjes. Dek af en zet enkele uren koel weg.
  • 3
    Voorbereiding
    :
  • 4 Verhit de wok en doe er 1 eetlepel olie in. Doe er de champignonschijfjes in en laat al roerend bakken, op een hoog vuur. Kruid lichtjes met peper en zout. Voeg na enkele minuten de diepgevroren peultjes toe en laat ze nog ongeveer 3 minuten meebakken.
  • 5 Schep de mengeling uit de pan of wok en hou ze warm. Doe de biefstukreepjes in de pan en laat even bakken aan alle kanten (doe niet te veel vlees tegelijk in de pan).
  • 6 Doe er dan de groentemengeling bij en roer om. Voeg 3 eetlepels chilisaus en een beetje water toe en bind lichtjes met de instantsausbinder.
  • 7 Dien op met rijst of pasta.

Biefstukreepjes met Peultjes en Champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukreepjes met komijn en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met biefstuk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise woknoedels met groenten en biefreepjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept