Rollade van bloedworst

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210°C
  • 2 Stoof de sjalot aan in de helft van de boter. Voeg de peer en de suiker toe. Laat lichtjes karameliseren.
  • 3 Doe er de druiven en bloedworst bij en roerbak 3 minuten op hoog vuur.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Leg de vellen brickdeeg open. Verdeel de vulling over de vellen deeg en rol strak op zoals een loempia. Leg op een bakplaat met bakpapier.
  • 6 Smelt de rest van de boter. Bestrijk er de deegpakketjes mee en schuif ze 8 à 10 minuutjes in de oven.
  • 7 Haal uit de oven en snij in stukjes. Serveer meteen.

Rollade van bloedworst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van aardappels en knapperige zwarte bloedworst
Bekijk recept
Andijviestamppot met bloedworst, spek en appel
30 min-
Bekijk recept
Omelet met bloedworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloedworst met appel special
0 min
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept