Zoek
Rollade van bloedworst
4
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 sjalot fijn gehakt
1/2 peer geschild in blokjes
1 kl suiker
20 witte druiven gehalveerd
2 bloedworsten zonder vel
4 vellen brickdeeg
30 g boter
peper en zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 210°C
2
Stoof de sjalot aan in de helft van de boter. Voeg de peer en de suiker toe. Laat lichtjes karameliseren.
3
Doe er de druiven en bloedworst bij en roerbak 3 minuten op hoog vuur.
4
Breng op smaak met peper en zout.
5
Leg de vellen brickdeeg open. Verdeel de vulling over de vellen deeg en rol strak op zoals een loempia. Leg op een bakplaat met bakpapier.
6
Smelt de rest van de boter. Bestrijk er de deegpakketjes mee en schuif ze 8 à 10 minuutjes in de oven.
7
Haal uit de oven en snij in stukjes. Serveer meteen.
Rollade van bloedworst is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Soep van aardappels en knapperige zwarte bloedworst
Bekijk recept
Andijviestamppot met bloedworst, spek en appel
30 min-
Bekijk recept
Omelet met bloedworst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloedworst met appel special
0 min
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept