Balletjes met tomaat en mozzarella

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng het gehakt met het ei, de olijven en het paneermeel.
  • 2 Vorm er hapklare balletjes van en bak deze goudbruin in olijfolie.
  • 3 Schep de balletjes in een vuurvaste kom.
  • 4 Verwarm de tomatensaus en schenk over de balletjes.
  • 5 Verdeel er dan de mozzarella over en zet onder de grill tot de kaas mooi uitsmelt.
  • 6 Serveer de balletjes met saus op warme borden, versier met blaadjes basilicum en dien op met selder en aardappelpuree, of, frietjes.

Balletjes met tomaat en mozzarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept