Kalfsoester met dragonsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de boter smelten op een middelhoog vuur. Kruid de platgeslagen kalfsoesters (ongeveer 5mm dik) met verse peper en zout.
  • 2 Laat maximum 1,5 minuut aan iedere kant aanbakken.
  • 3 Hou het vlees warm onder wat zilverpapier en blus de pan met de cognac.
  • 4 Voeg de bouillon en de verse dragon toe.
  • 5 Breng aan de kook en laat voor de helft indikken.
  • 6 Doe het vlees terug in de pan en laat het nog even mee warmen.

Kalfsoester met dragonsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept