varkenshaas zoals in Bourscheid(luxemburg)

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haasjes inwrijven met zout, peper en tijm. In braadpan boter verhitten. Vlees in ong 15 minuten rondom bruin en rose bakken. Vlees uit pan scheppen en afdekken. circa 5 minuten laten rusten. Intussen champignons halveren. Bacon in stukjes snijden. In bakvet bacon en champignons circa 2 minuten bakken. room en mosterd erdoor roeren, circa 2 minuten laten inkoken. Op smaak brengen met zout en peper. Vlees in plakken snijden. Op borden leggen. Saus erover verdelen. Lekker met aardappelpuree en rode kool met appeltjes

varkenshaas zoals in Bourscheid(luxemburg) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept