gehaktballen in de rodenbach

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Beried het gehakt met 1 eir - paneermeel - peper en zout. Maak er gehaktballetjes van de grootte dat jezelf wenst (niet te groot). Boter smelten en de balletjes goed bruine. De balletjes uithalen en evenveel bloem bij de boter doen. Laten koken tot de bloemsmaak eruit is, dan de rodenbach bijgieten en de tomatenblokjes indoen alsook de tomatenpuree. Water bijvoegen en bouillonblokje. Teentje look laurier en op smaak brengen met peper en zout. De gehaktballetjes bijvoegen en 20 min garen op een klein vuurtje. Dan op het laatste 10 min de champignons fijn gesneden bijvoegen. De saus aandikken indien te flauw. Smakelijk

gehaktballen in de rodenbach is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes met Rodenbach
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van varkenswangetjes met balsamico
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodenbach-Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept
Hartige Rodenbach-uiensoep
20-30 min -
Bekijk recept

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept