varkenshaasje

1
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een pan een stevige klont boter.
  • 2 In grote braadpan de boter verhitten, tot het net niet begint te roken.
  • 3 Hitte reduceren tot medium en bak de varkenshaas ongeveer 10 minuten, wel regelmatig draaien.
  • 4 Daarna deksel op de pan en nog 10 minuten laten verder garen op een laag vuur .
  • 5 Vlees in zilverpapier inpakken wanneer vlees te vroeg klaar is.

varkenshaasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept