1 Roer de peper door het citroensap. Marineer daar de varkenshaasjes 10 minuten in. Wrijf de peper goed in het vlees.
2 Stoof de ui aan in 2el olijfolie. Bestrooi met kurkuma, roer goed, en blus de pan met kokosmelk, room en water. Voeg er de plakjes wortel aan toe, breng op smaak met zout en laat 15 minuten pruttelen op middelhoog vuur.
3 Verhit 1el olijfolie in een pan en schroei het varkenshaasje aan alle kanten dicht. Draai het vuur lager en laat 8 à 10 minuten garen. Draai het vlees af en toe om.
4 Haal het vlees uit de pan en hou het warm onder alufolie. Laat 10 minuten rusten.
5 Snij het vlees in dikke plakken en laat ze nog 3 minuten warm worden in de saus. Garneer met verse koriander en serveer met basmatirijst.
Varkenshaasje met zwarte peper en kokosmelk is een recept van Solo Open Kitchen