Holsteiner schnitzel

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de kalfsschnitzels met peper en zout. Verhit de olie en bak het vlees aan elke kant 3-4 minuten. Rooster intussen de sneetjes brood en besmeer ze met boter. Schep de schnitzels uit de pan, houd ze even warm en bak in het bakvet 2 spiegeleieren. Serveer de schnitzels op het brood. Leg een spiegelei op het vlees en garneer met ansjovisfilets, plakjes augurk en partjes citroen. Serveer er gebakken krieltjes bij.
  • 2 Tip:
  • 3 Neem in plaats van ansjovis sardientjes. Bestrooi het gerecht eens met 1 eetl. kappertjes.

Holsteiner schnitzel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Holsteiner Salade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Holsteiner Gehaktschnitzel
20-30 min -
Bekijk recept
Holsteiner Schnitzel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Holsteiner Schnitzel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept