Varkensreepjes met appel en kerrie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst gaar volgens de instucties op de verpakking.
  • 2 Snijd de varkenslapjes in fijne reepjes.
  • 3 Was de appelen, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
  • 4 Verhit de olie in een wok, voeg de varkensreepjes toe en bak zeer snel aan, breng op smaak met kerrie, cayennepeper en zout.
  • 5 Voeg de vleesbouillon toe en laat even sudderen.
  • 6 Voeg de appelblokjes toe en laat ongeveer 1 minuut meekoken.
  • 7 Neem het vlees en de appelblokjes uit de wok en bind het vocht met wat bloem.
  • 8 Breng de saus op smaak met suiker, cayennepeper en zout.
  • 9 Verdeel het vlees en appel over 4 warme borden, nappeer met de saus en dien op met de rijst.

Varkensreepjes met appel en kerrie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept