Varkenshaasje in bladerdeeg.

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Varkenshaas in de lengte bijna doorsnijden. Een pasta maken van de peterselie,kervel,bieslook,kaas,mosterd,olijfolie en look, en daar de varkenshaas mee vullen.
  • 2 Toebinden en in een pan dichtschroeien (solo vloeibaar). Laten afkoelen. Dan de varkenshaas inpakken in het bladerdeeg, doreren met eigeel en een paar gaatjes in prikken met een vork (bovenaan).Dan ongeveer 25 min. in een voorverwarmde oven op 200° afbakken. Saus, naar keuze. Groenten,naar keuze.

Varkenshaasje in bladerdeeg. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept