Goulash met varkensstoofvlees

4
135 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat bakboter smelten in een kom, kruid je stoofvlees al eens op voorhand, doe het in de kom en laat het bruinen langs alle kanten. Voeg daarbij de gesneden ajuin erbij, de paprika's. Voeg een klein beetje water erbij samen met het bouillonblokje. De gepelde tomaten ( liefst kleine stukjes) en de tomatenpuree erbij. Beetje paprikakruiden toevoegen, samen met de laurier en de thijm. Een klein beetje ketchup toevoegen, giet daarna de fles bruin bier er maar bij. Laat dan 2 uur sudderen op een zacht vuurtje, op het einde indien nodig beetje water toevoegen en bijkruiden. Dit gerecht is lekker met puree, frietjes, rijst of kroketten! Eet smakelijk!!!

Goulash met varkensstoofvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensstoofvlees op Kempense wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
varkensstoofvlees met peperkoek
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofvlees op z'n Oosters
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofvlees met kastanjepuree en appeltjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept