Kalfslapje met asperges en basmatirijst

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de rijst koken met wat zout en afwerken met gestoofde ajuin. De kalflapjes in de bloem wentelen, bakken in boter, de in partjes gesneden champignons toevoegen en kruiden met peper en zout. Blussen met een geut witte wijn, wat aspergevocht en de room. Laten inkoken en eventueel op smaak brengen. Schik het vlees op het bord en overgiet met de saus, schik de warme asperges en rijst erbij en werk af met de gehakte peterselie. Buiten het aspergeseizoen kunnen deze vervangen worden door schorseneren.

Kalfslapje met asperges en basmatirijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapje met room van groene olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kalfslapje met asperges en roomsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met salie, ham en mozzarella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept