saltimbocca alla romana

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 doe de kalfsoesters in plastiekfolie en sla ze plat ongeveer 5mm.meng peper en zout door de bloem en haal de schnitzels er door. leg op elk lapje vlees een plakje parmaham en de blaadjes salie,zet deze met een coctailprikker vast.verhit de boter met de olie en bak de lapjes aan. elke kant 2 minuten. schenk dan de wijn langzaam in de pan en laat deze nog 7 minuten sudderen. haal het vlees uit de pan en leg ze op voorverwarmde borden. zet het vuur even hoog en laat de saus inkoken. schenk deze over de schnitzels.

saltimbocca alla romana is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabatta salami-kaas-tapenade
5 min
Bekijk recept
Pizzahapjes
30 min Snack
Bekijk recept
Parelcouscous met salami en venkel
15 min
Bekijk recept
Italiaanse sesamstengels
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept