Zoek
Ovenschotel met bloemkool (bloemberg)
5
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 kg gehakt
3 ajuinen
1 grote bloemkool
currypoeder
aardappelen
boter
melk
ei
peper, zout, notemuscaat
Bereiding
1
Bak het gehakt aan in de boter
2
Maak de bloemkool schoon en kook de roosjes
3
Pel de ajuien en snij in schijven (ringen)
4
Kook de aardappelen, en maak er purree van (afgieten, melk, boter, ei, notemuscaat)
5
Doe het gehakt in de ovenschotel
6
Bak de ui ringen in de pan van het gehak en bestrooi ze tijdens het bakken met currypoeder
7
Leg het uimengels over het gehakt in de ovenschotel
8
Leg hierboven de bloemkoolroosjes
9
Sluit af met een laag aardappelpurree
Ovenschotel met bloemkool (bloemberg) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemberg
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frans Brood
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met gehakt en groente
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept