Ovenschotel met bloemkool (bloemberg)

5
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het gehakt aan in de boter
  • 2 Maak de bloemkool schoon en kook de roosjes
  • 3 Pel de ajuien en snij in schijven (ringen)
  • 4 Kook de aardappelen, en maak er purree van (afgieten, melk, boter, ei, notemuscaat)
  • 5 Doe het gehakt in de ovenschotel
  • 6 Bak de ui ringen in de pan van het gehak en bestrooi ze tijdens het bakken met currypoeder
  • 7 Leg het uimengels over het gehakt in de ovenschotel
  • 8 Leg hierboven de bloemkoolroosjes
  • 9 Sluit af met een laag aardappelpurree

Ovenschotel met bloemkool (bloemberg) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemberg
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frans Brood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept