1 Als je gedroogde bonen gebruikt, dan laat je deze best daags tevoren weken in koud water. Zet ze ruim 2 uur op in water met een klein scheutje azijn en
2 een klein snuifje zout. Bonen uit blik of uit een bokaal hoef je alleen te spoelen en laten uitlekken.
3 Voeg de kruiden bij de kippenbouillon en breng deze zachtjes aan de kook met de bonen. Verwijder nadien alle kruiden en mix de bonen in een blender of met een goede staafmixer. Voeg er de Solo aan toe en mix deze erdoor. Breng verder op smaak met peper, zout en enkele druppels xeresazijn.
4 Versnijd de andijvie en spoel deze grondig onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
5 Pel de rode uien en snijd ze in fijne plakjes.
6 Maak de konijnfilets schoon.
7 Rasp de citroenschil en laat drogen in een oven op 130°C gedurende 40 minuten. Meng de gedroogde citroenrasp met het paneermeel. Wentel hierin de konijnfilets en kruid met peper en zout.
8 Bak de konijnfilets mooi bruin in een weinig Solo. Plaats ze nog ± 5 minuten in een oven op 180°C.
9 Verhit wat Solo in een grote pan of pot en bak er heel kort de uien in. Voeg er de andijvie aan toe en stoof deze kort aan. Breng op smaak met de graanmosterd, peper en zout.1
0 Lepel de bonencrème in de borden en schik er de andijvie bij. Plaats er nu de konijnfilets bij die je in plakjes hebt gesneden.
Gepaneerde konijnfilets met citroen is een recept van Solo Open Kitchen