1 Meng alle ingredïënten voor de marinade en bewaar in de koeling.
2 Marineer het rundvlees 20 à 30 minuten in de teriyakimarinade.
3 Schil en snijd de wortel in fijne schijfjes.
4 Snijd de shiitakepaddenstoelen in stukjes.
5 Blancheer de minimaïs 10 minuten in kokend gezouten water.
6 Dep het rundvlees af en verhit een antikleefpan of teppan yaki (hete bakplaat), bak het rundvlees ongeveer 2 à 3 minuten aan elke zijde, afhankelijk van de grootte van het stuk vlees en bestrijk het vlees met de marinade om het mooi te doen glanzen.
7 Verhit de arachide-olie in een wokpan en wok de groenten samen met de gember en de knoflook.
8 Versnijd het rundvlees in fijne plakjes.
9 Verdeel de gewokte groenten over de borden en schik er de plakjes rundvlees op. Serveer met rijst of noedels.