italiaanse runderlappen

5
135 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees in stukken snijden,tomaten in vieren, ui pellen, look ontvellen en in stukjes snijden.
  • 2 Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees aan Voeg ui, look en tomatenpuree toe en bak het even mee ongeveer 5 minuten. verwarm in een steelpan de bouillon en wijn.
  • 3 Schenk langs de rand van de pan de wijn en bouillon erbij. Voeg de kruiden toe en breng het op smaak met versgemalen peper.Stoof het vlees met deksel op de pan op een heel zacht vuur. in circa
  • 215 uur.gaar.

italiaanse runderlappen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept