Kruidig varkensvlees

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui fijn.
  • 2 Verwijder de zaadjes uit het chilipepertje en snipper het fijn.
  • 3 Snij het varkensvlees in ongeveer gelijke blokjes.
  • 4 Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees op een hoog vuur aan alle kanten bruin aan, kruid met pezo.
  • 5 Doe er de gesnipperde ui, de geraspte gember en het gesnipperd chilipepepertje bij.
  • 6 Laat alles nog 3 minuten zachtjes bakken en doe er dan de koriander, de kurkuma, de komijn en het kruidnagelpoeder bij, goed mengen.
  • 7 Voeg er een kopje water en de sojasaus aan toe.
  • 8 Laat onder gesloten deksel ongeveer 45 minuten zachtjes sudderen tot het vlees goed gaar is, doe er ondertusen zo nodig nog een scheutje water bij.
  • 9 Snipper de lente-uitjes fijn.1
  • 0 Serveer de curry met gekookte rijst en versier met gehakte peterselie en stukjes lente-ui.

Kruidig varkensvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met kruidig stokbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig kippetje uit de oven
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig wokgerecht met rijst en tofu
Hoofdgerecht
Bekijk recept