Varkensspiering met picklesaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid het vlees met peper, zout en nootmuskaat en schroei het aan beide zijden dicht. Laat rustig verder bakken tot het vlees gaar is. Haal het vlees uit de pan en laat het rusten. Ontvet de pan en doe er wat vleesjus bij met de room en de pickles. Door het zuur in de pickles gaat de saus automatisch binden. Breng op smaak met peper en zout. Warm de koteletten eventueel terug op in de saus. Serveer met gebakken aardappeltjes.

Varkensspiering met picklesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfskotelet met picklesaus.
0 min
Bekijk recept

Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensspiering met picklessaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamaïcaanse Kerrieschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse hutsepot
0 min
Bekijk recept