1 Leg de kippenbillenfilets tussen twee lagen plastic huishoudfolie en sla ze voorzichtig zo plat mogelijk. Druk de feta in een kommetje fijn, verdeel over de platgeslagen filets en leg er een takje rozemarijn op. Strooi er een klein beetje zeezout en wat versgemalen zwarte peper over. Rol de filets op met de feta en rozemarijn erin, en laat aan weerskanten wat uitsteken. Bind de involtini met keukentouw tot rolletjes en leg ze in een passende plastic of glazen schaal. Roer olijfolie, citroensap en de overige kruiden in een kom en schenk dit mengsel over de kip. Dek af en laat tenminste 3 uur in de koelkast marineren, keer af en toe. Haal de involtini 20 min. voor bereiding uit de koelkast. Zet de bakplaat van de barbecue op de laagste stand. Leg de involtini op de bakplaat en bak ze ongeveer 16 à 18 minuten, keer regelmatig om zodat ze blijven sissen en rondom goudbruin worden.
2 Breng ze over op hittebestendige schaal, dek af met alufolie, houd 10 min. warm op bbq en serveer.
Involtini van citroenkip met feta en kruiden is een recept van Solo Open Kitchen