Maiale e peperoni - Varkensvlees met paprika

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de reuzel met 3 eetl olijfoliein in een pan en bak de stukken vlees rondom bruin. Voeg de knoflook, chilipeper en wat zout en peper toe. Bak het vlees in 20 minuten gaar.
  • 2 Halveer de paprika's en verwijder steeltjes en zaadlijsten. Verhit de resterende olie in een andere pan en bak de paprika's tot ze gaar zijn. Voeg de azijn en zout toe.
  • 3 Doe de paprika's bij het vlees (of voeg ingemaakte paprika's toe) en vermeng alles. Roerbak nog 5 minuten, zodat de smaken zich mengen.
  • 4
    - Serveer brood bij.

Maiale e peperoni - Varkensvlees met paprika is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Filetto di maiale con farfalle asparagi verdi (varkensfilet met farfalle en groene asperges)
45 min-
Bekijk recept
Maiale al brandy con radicchio impanato e asparagi (varkenhaas met brandysaus en gepaneerde radicchio en asperge)
15 min-
Bekijk recept
Scaloppine Di Maiale Alla Romana
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept