Capretto con Piselli all'Uovo

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de stukjes vlees in 1 pan met de olijfolie en de ui en laat ze 1 minuut of 10 langzaam rondom bruin worden. Voeg de wijn toe en stoof ze 15 minuten. Roer de doperwtjes erdoor en stoof alles nog 10 minuten.
  • 2 Klop voor het serveren de eieren met de peterselie en de parmezaanse kaas in 1 kom los. Voeg zout en peper; neem de pan van het vuur. Roer het eieimengsel langzaam door het vlees.
  • 3 Serveer direct, bestrooid met peterselie.

Capretto con Piselli all'Uovo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomatensaus en gegrilde kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinazie & knoflookcroutons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept