1 Zet de varkenspootjes en de spareribs in 1 pan onder water, breng aan de kook en laat ze 20 minuten koken, zodat er wat vet uitloopt. Giet ze af en doe ze in 1 gietijzeren braadpan. Voeg olijfolie, ui, wortel en knolselderij toe.
2 Zout en peper de stukjes zwoerd, rol ze op en bind ze met keukentouw vast. Doe de rolletjes en de saucijsjes in de pan. Overgiet met water, voeg zout en peper toe en laat afgedekt 2 uur sudderen.
3 Blancheer de kool een paar minuten in kokend water met zout en giet af.
4 Schep het vet van de stoofpot.
5 Verdun de tomatenpuree met wat water en roer hem met de kool en het selderijblad door het vlees. Stoof nog 20 minuten.
6 Geef er brood of polenta bij.
Cazzoeula alla Milanese - Varkensstoofpot is een recept van Solo Open Kitchen