Fegato alla Veneziana

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie in 1 pan en smoor de uien op heel laag vuur, 20 minuten glazig; laat ze niet kleuren.
  • 2 Bestuif de plakken lever met bloem. Verhit de boter in 1 grote pan en bak de plakken lever kort(van binnen nog roze), 1 minuut aan elke kant. Leg ze op de uien en houd ze warm.
  • 3 Roer de aanbaksels van de panbodem los met de azijn en giet de saus over uien en lever. Schep alles door elkaar en voeg zout en peper naar smaak toe.

Fegato alla Veneziana is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fegato Alla Veneziana
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa Alla Veneziana
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lever Veneziana
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fegato E Cipolle
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Crostini fegato
20 min Snack
Bekijk recept
Sfoglia con crema fegato (bladerdeeg met kippenlevermousse)
40 min
Bekijk recept
Fegato Alla Veneziana
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Fegato E Cipolle
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept