Tapas van Lingua in Salsa

6
100 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de tong in 1 pan, overgiet hem met licht gezouten water en de kruiden, breng aan de kook en pocheer hem 40 minuten. Neem uit de pan en laat afkoelen, ontvel de tong daarna.
  • 2 Snid de tong in 1 cm dikke plakjes en bestuif ze met bloem. Verhit de olijfolie en de boter in 1 pan en bak de plakjes aan beide kanten goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken en leg ze op 1 schaal.
  • 3 Doe de ansjovis, kappertjes en wijn in de bakboter. Verwarm ze al roerend op laag vuur zodat het aroma vrijkomt en breng op smaak met zout en peper. Giet de warme dressing over de tong en serveer warm of koud.

Tapas van Lingua in Salsa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept