Stoofvlees met Westmalle Dubbel

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bruin de ajuinen in hete boter. Braad er daarna het vlees in. Voeg de kruiden en peper en zout toe. Dek de pan goed af en laat zachtjes stoven.
  • 2 Voeg er na ongeveer een uur de Westmalle dubbel en evenveel water aan toe. Bestrijk de snee brood flink met mosterd en leg op het vlees. Dek de pan terug af en laat verder stoven op een zacht vuurtje tot het vlees gaar is.

Stoofvlees met Westmalle Dubbel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept