iberische karbonade

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de karbonade in de vleesbouillon op een laag vuur samen met de grof gesneden groenten, een snuifje zout, en de wijn gedurende drie uren.
  • 2 Verwijder het bot terwijl de karbonade nog warm is.
  • 3 Kook de appelen en maak er een puree van.
  • 4 Laat de honing inkoken tot hij karameliseert.
  • 5 Voeg de balsamicoazijn toe en laat verder inkoken.
  • 6 Voeg een klein beetje water toe en kook het mengsel tot het indikt.
  • 7 Smeer de karbonade in met het honingmengsel en serveer met de appelpuree.

iberische karbonade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witloofrolletjes met Iberische ham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Iberische Bellota-ham met dadels en pistachenoten
15 min
Bekijk recept