entrecote met gorgonzolasaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De entrecôtes droogdeppen met keukenpapier.
  • 2 Het sjalotje pellen en fijn hakken.
  • 3 De gorgonzola verkruimelen.
  • 4 De boter verhitten en het vlees aan beide kanten bruin bakken.
  • 5 Het vuur lager zetten en het vlees aan elke kant nog 3-4 minuten bakken.
  • 6 Vlees uit de pan nemen, er wat zout overstrooien en er peper over malen.
  • 7 Het vlees onder alu-folie op een voorverwarmd bord of in de oven warm houden.
  • 8 Het sjalotje in het bakvet fruiten, de wijn toevoegen en de aanbaksels losroeren.
  • 9 De saus zeven en in de pan terug schenken.1
  • 0 De slagroom met de verkruimelde gorgonzola en de bieslook toevoegen en de saus verwarmen tot de kaas is opgelost.1
  • 1 Entrecôte en saus apart serveren.

entrecote met gorgonzolasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met paddenstoelen en gorgonzola
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-aardappelschotel met gorgonzolasaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept