Zoek
biefstuk met peper in brandy-roomsaus
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels zwarte peper koprrels(gekneusd)
3 teentjes look
4 biefstukken
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels brandy
250 milliliter room
1 theelepel bouillonpoeder
zout
Bereiding
1
vermeng de gekneusde peperkorrels met de uitgeperste look in een kommetje.
2
wentel de biefstukken aan beide kanten door dit mengsel en druk het aan.
3
verhit de olie in een grote pan en bak de biefstukken in porties aan beide kanten bruin
4
tot de gewenste gaarheid.
5
haal ze uit de pan en bedek ze met alufolie om warm te houden. verwijder de aangebrande peperkorrels uit de pan.
6
voeg de brandy toe en laat zachtjes koken tot de brandy bijna helemaal verdampt is.
7
voeg de room en het bouillonpoeder toe en laat zonder deksel ongeveer 3 minuten
8
koken tot het mengsel wat dikker wordt.
9
schenk de saus over de biefstukken en serveer het meteen.
biefstuk met peper in brandy-roomsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept