biefstuk met peper in brandy-roomsaus

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 vermeng de gekneusde peperkorrels met de uitgeperste look in een kommetje.
  • 2 wentel de biefstukken aan beide kanten door dit mengsel en druk het aan.
  • 3 verhit de olie in een grote pan en bak de biefstukken in porties aan beide kanten bruin
  • 4 tot de gewenste gaarheid.
  • 5 haal ze uit de pan en bedek ze met alufolie om warm te houden. verwijder de aangebrande peperkorrels uit de pan.
  • 6 voeg de brandy toe en laat zachtjes koken tot de brandy bijna helemaal verdampt is.
  • 7 voeg de room en het bouillonpoeder toe en laat zonder deksel ongeveer 3 minuten
  • 8 koken tot het mengsel wat dikker wordt.
  • 9 schenk de saus over de biefstukken en serveer het meteen.

biefstuk met peper in brandy-roomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept