varkensrollade met cantharellen

5
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven voor op 180°
  • 2 blancheer de spinazie heel even in kokend water
  • 3 laat schrikken en laat uitlekken
  • 4 bak de cantharellen in wat boter goudbruin
  • 5 kruid met de rozemarijn en wat peper en zout
  • 6 hak de pistachenoten fijn en rooster effe in de pan
  • 7 snij de mozarelle in reepjes
  • 8 meng de spinazie(hou klein beetje over voor bij de puree) met de cantarellen en de mozzarella en de pistaches
  • 9 snij het varkenshaasje open1
  • 0 schep er wat van het mengsel in, vouw dicht en rol op en bind1
  • 1 leg in beboterde ovenschaal en zet 15 min in de oven1
  • 2 haal het vlees uit de oven en dek 10 min af met aluminiumfolie1
  • 3 blus ondertussen de pan of schotel met de sherry en de kalfsfond en laat inkoken tot de helft1
  • 4 voeg de room toe en kruid naar smaak af1
  • 5 snij de rollade in schijfjes en serveer met een puree waar je de rest van de spinazie bijdoet1
  • 6 lekker!!!!!!!!!!!

varkensrollade met cantharellen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept