Zoek
Gehaktballetjes in curryroomsaus met gele paprika
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr basmatirijst
1 bouillonketeltje groenten
350 gr rundsgehakt
100 ml light room
1 ui en 2 gele paprika's
1 blik ananas van 400 gr in stukjes
1 zakje currysaus
Bereiding
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar in water met het Bouillonketeltje.
2
Doe het gehakt in een schaal en breng het op smaak met peper en zout. Draai er kleine balletjes van.
3
Pel en snipper de ui en snijd de paprika’s in reepjes. Laat de ananasstukjes uitlekken.
4
Verhit de vloeibare margarine in een pan en bak de gehaktballetjes in 10 minuten mooi goudbruin.
5
Voeg vervolgens de ui en paprika toe en roerbak deze enkele minuten mee.
6
Voeg nu het zakjeCurrysaus en light room toe en breng het geheel al roerend aan de kook.
7
Zet het vuur laag en warm de ananasstukjes 1 minuut mee.
8
Serveer de gehaktballetjes in curryroomsaus met de rijst.
9
zeer snel klaar omdat je oeps beetje lui eigenlijk met zakje saus werkt, kan natuurlijk ook zelf maken die currysaus ook
Gehaktballetjes in curryroomsaus met gele paprika is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Burrito met rundvlees en paprika
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min
Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept