Gevulde lamsschouder

6
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de sjalot met de thijm, gehakte olijven, cognac, zout en peper naar smaak door het gehakt.
  • 2 Vul de lamsschouder met het gehakt, verdeel het over het hele opervlak, leg de rozemarijn, de laurier , de takjes selderijblad in het midden. Rol het vlees op, bind het op met keukentouw, bestrijk het met olie en bestrooi met zout en peper.
  • 3 Braad de gevulde schouder 1 uur in een op 180°C verwarmde oven.

Gevulde lamsschouder is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekonfijt lamsvlees met abrikozen en kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept