Zoek
Parmentierschotel met gehakt
6
130 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gr runds/varkensgehakt
2 kg aardappelen Bintje
1 grote bloemkool
150 gr geraspte gruyère
1 ui
1/2 liter melk
1 bolle eetl. boter
1 bolle eetl. bloem
peper
nootmuskaat
Bereiding
1
Verdeel de bloemkool in roosjes en kook beetgaar
2
Schil aardappelen, kook gaar en maak puree met melk en kruiden
3
Hak de ui fijn, stoof even aan en bak samen met gehakt rul
4
Bereid een kaassaus met boter, bloem, melk, geraspte kaas en kruiden
5
Vul een grote ovenschotel met eerst laag gebakken gehakt, dan puree,
6
daarover de roosjes bloemkool en overgieten met kaassaus.
7
Bestrooi met geraspte gruyère. Laat in de oven nog 10 min opwarmen
8
en dan gratineren onder de grill tot mooi bruin korstje.
Parmentierschotel met gehakt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met gehakt en groente
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
parmentierschotel met mediterraanse groenten
70 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept