Jeroen Meus (l'uzine) - Kalfsnier met lamsoor

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het vlies rondom de niertjes. Snij het vet, de zenen uit de niertjes. Snij in plakjes en bestrooi met verse tijm, grof zout en peper.
  • 2 Stoof voor de saus een sjalotje kort aan en blus af met kippenbouillon en witte wijn. Voeg tijm laurier en een scheutje room toe. Laat het geheel inkoken. Zeef de saus en mix er de boter onder. Breng op smaak met graanmosterd, peper en zout.
  • 3 Stoof lamsoren aan met sjalot en look. Kruid af met een beetje peper. Bak de niertjes kort aan in een pan met niet teveel vetstof. Niertjes zijn het lekkerst als je ze rosé gebakken hebt. Schik de lamsoren in het midden, de niertjes er bovenop en de saus rondom.

Jeroen Meus (l'uzine) - Kalfsnier met lamsoor is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Tongfilets in appelcidersaus met pappardelle en groenten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Texelse asperges met zalm van de BBQ
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokkelsoep met witbier en zomerse salade met oesters
30 min-
Bekijk recept

Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept